Θερίζει η νόσος, θάνατοι και παρενέργειες στους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ διεθνώς. Δείτε τα επίσημα στοιχεία. Τους κατέστρεψαν.


Από την αρχή των εμβολιασμών προειδοποίησα όλους σας και τις αρχές, ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια εν μέσω πανδημίας θα προκαλέσουν μόνο καταστροφή των λαών, σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη και την λογική.

Ακολούθησαν έρευνες και αποτελέσματα μεγάλων διεθνών παν/μίων που επιβεβαίωναν τα επιχειρήματά μου. Και πάλι δεν εισακούσθην. Και τέλος, ΗΡΘΕ η  πραγματικότητα που ισοπέδωσε όλους τους «αντιπάλους» μου επίορκους και συνειδησιακά πουλημένος ιατρούς κι άλλους, που σας πιστόλια παρέσυραν εκατομμύρια ελλήνων να εμβολιαστούν, με αποτέλεσμα, ΟΧΙ  μόνο ουδεμία προφύλαξη από την νόσο –απτό τα παρακάτω στοιχεία προκύπτει ότι η πλειοψηφία των νέο-νοσούντων και θανάτων από την μετάλλαξη Δέλτα είναι εμβολιασμένοι- αλλά να πεθάνουν πολλοί από άμεσες παρενέργειες των εμβολίων (θρομβώσεις, παραλύσεις, περικαρδίτιδες κλπ), ενώ οι μακροχρόνιες συνέπειες –με κυριότερη την ενδεχόμενη και πιθανή επίδραση στην γονιμότητα των νέων (έχω πλήρη επίγνωση κι ευθύνη αυτού που λέω) θα αποδειχτεί στο μέλλον μετά από μια αγωνιώδη αναμονή των εμβολιασμένων.

Κι όλα τα παραπάνω ήταν αναμενόμενα, διότι όπως φώναζα, εγώ και η ιατρική επιστήμη και τα μεγαλύτερα παν/μια του κόσμου, αιτία των συγκεκριμένων μεταλλάξεων είναι τα  Συγκεκριμένα εμβόλια κι οι Εμβολιασμένοι, σύμφωνα και την σχετική μελάτη των παν/μιων Bethesda και Rockefeller των ΗΠΑ που έχω δημοσιεύσει..

Συνεπώς οι Εμβολιασμένοι, αντί να μισούν κι επιτίθενται στους ανεμβολίαστους, καλά θα κάνουν να δούν την πραγματικότητα και να ζητήσουν νόμιμα ευθύνες απ` αυτούς που τους κατέστρεψαν,   

Παρακάτω παραθέτω τις επίσημες στατιστικές από πολλά κράτη που δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νέο-νοσούντων και θανόντων από την Δέλτα  είναι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, που συνιστούν πλέον βιολογικές βόμβες 8πλασίου φορτίου μεταλλάξεων που τις μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους 8 φορές περισσότερο όπως έδειξαν 14 παν/μια του Ισραήλ που έχω ήδη δημοσιεύσει.
















Δημ. Αντωνίου, ιατρός



Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages