ΦΙΑΣΚΟ η Αναστολή εργασίας για τους ανεμβολίαστους σε δομές ηλικιωμένων κι υγειονομικούς. Τιμή σε όσους αντιστάθηκαν για την περηφάνεια των.


Κάντε όλοι σας στην τοπική Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) αίτηση εξαίρεσης εμβολιασμού για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ λόγους υγείας, όπως ο νόμος 4820/2021 αρ/206 προβλέπει. Η αίτησή σας ΘΑ εξεταστεί από μια Επιτροπή η οποία όμως ΔΕΝ έχει ακόμα συσταθεί σε καμία ΥΠΕ!...γι` αυτό η αίτησή σας ΔΕΝ θα εξεταστεί ποτέ. Χωρίς την απόφαση της Επιτροπής αυτής-που δεν έχει ακόμα συσταθεί- δεν μπορούν να σας θέσουν σε αναστολή (ν.4820 αρ.206). Αλλά και μετά την ενδεχόμενη απόφαση της Επιτροπής, απαιτείται ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ για τον καθένα σας διοικητική απόφαση για να σας θέσουν σε αναστολή, από όργανο που δεν έχει προβλεφθεί!, μετά από κλήση σας σε απολογία. Επί της απόφασης αυτής μπορείτε να ασκήσετε ένσταση στο 2βάθμιο όργανο και μετά στα Δ/κά Δικαστήρια. Δηλ. μιλάμε για τελεσίδικη απόφαση μετά από 10 χρόνια.
Μαζικές-ανώνυμες αναστολές εργασίας κι απολύσεις ΔΕΝ γίνονται στο πολίτευμά μας, είναι άκυρες (μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα γίνονταν κάποτε).
Κι η ημερομηνία έληξε σήμερα για τους οίκους ευγηρίας και την 1η Σεπτ/μβρίου για τους ιατρούς!
ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...μην τσιμπάτεΔημ. Αντωνίου, ιατρός

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

19 σχόλια:

  1. ο ΝΌΜΟΣ είναι ο 4821/2021 αρ/206 (κι αυτός που γράφω από λάθος στο άρθρο μου---θα το διορθώσω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δύσκολο είναι για αυτήν την κυβέρνηση να συσταθεί η Επιτροπή στο αψε σβήσε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη κ. Αντωνίου ποιός είναι ο Νόμος ? Ο ΝΟΜΟΣ 4821/2021 έχει 119 άρθρα. Με ενδιαφέρει πολύ να διαβάσω αυτον τον Νόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την Αίτηση μπορούμε να την κάνουμε και online; Στείλτε μας τον σύνδεσμο και οδηγίες συμπλήρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενημερώστε τον κόσμο σας παρακαλώ είμαστε ανυπεράσπιστοι και απροστάτευτοι να είστε καλά σας ευχόμαστε δύναμη και υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 13 Αυγούστου βγάλανε το ΦΕΚ Β 3794 που αναφέρεται στη διαδικασία και λόγους απαλλαγής από την Υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού...όπου αναφέρονται ποια φυσικά πρόσωπα εξαιρούνται του εμβολιασμού...και στην αίτηση αν δεν επισυνάπτουν οι ιατρικές βεβαιώσεις τότε ακυρώνουν την αίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι μπορούμε να γράψουμε για εξαίρεση; όταν δεν έχουμε τπ από αυτά που αναφέρονται στο ΦΕΚ ως λόγοι απαλλαγής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη περίπτωση που αναφερθούν άλλοι ιατρικοί λόγοι..όπως αυτοάνοσα νοσήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΦΕΚ αυτό...τότε εχουμε τη πιθανότητα να κερδίσουμε χρόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να δηλώσουμε πως έχουμε κάποιο νόσημα είναι παγίδα. Είναι σαν να αποδεχόμαστε τον εμβολιασμό αν μας κρίνουν υγιής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιμένουμε διευκρινίσεις για τον νόμο που ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης που βρίσκεται προς το τέλος υπάρχει κάποιος τρόπος να ανανεωθεί η σύμβαση εργασίας?Δεν βρίσκονται οι εγκυμονούσας στους καταλόγους εξαίρεσης από εμβολιασμό όμως είναι ένα μεγάλο ρίσκο που κανένας γονέας πιστεύω δεν θα πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι 4820/2021 ΦΕΚ Α΄130 Άρθρα 205-207

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδη ποιες ειναι οι ασθενειες που δικαιολογουν τον μη εμβολιασμο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με χειρουργείο στα δύο πόδια από φλεβιτιδακ και κιρσους,για αποφυγή της πιθανότητας θρόμβωσης και δεν εντάσσονται στην εξαίρεση. Τα πόδια έχουν γεμίσει ξανά κιρσους, ποιος μου εγκειαται ότι δεν θα πάθω θρόμβωση. Το ίδιο το φλεβικό μου σύστημα πάσχει.Πως να προστατεφθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι επιτροπές συστάθηκαν και δίνουν μόνο 3 μέρες για να αποστείλουν τα στοιχεία τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας ευχαριστούμε γιατρέ για όλα όσα κάνετε μέσα σε όλη αυτή τη λαίλαπα..Προσωπικά είμαι μια,από αυτούς που βγήκαν σε διαθεσιμότητα. Δεν υπέκυψα στον εκβιασμό τους πρώτα από όλα γιατί το θεωρώ προσβολή να μου επιβάλλουν με το ζόρι κάτι, είναι πρωτόγνωρα αυτά,που ζούμε 1,5 χρόνο τώρα.. Πάντως το ΦΕΚ αυτό για τις επιτροπές είναι ένα φιάσκο, γιατί αν το διαβάσει κανείς φαίνεται καθαρά πως απλώς το έβγαλαν έτσι για τους τύπους.Προσωπικά έχω κάποιες αλλεργίες, και φοβόμουν έτσι κι αλλιώς να κάνω αυτά τα εμβόλια, κανονικά θα μπορούσα να εξαιρεθω, αλλά τις μονές αλλεργίες που δέχονται είναι για τα,συστατικά του εμβολίου.Δηλαδή κάποιος να έχει κάνει την πρώτη δόση και να παρουσίασε σοβαρη αλλεργία..Τώρα τι να λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα.οδηγος λεωφορείου που εργάζεται σε ΚΔΑΠΜΕΑ είναι υποχρεωμένος στο ενβολιο η θα μας τρελάνουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages