Δημ. Αντωνίου: Προτεινόμενη θεωρητικά θεραπεία με φάρμακα για τον κορονοιό:


Προτεινόμενη θεωρητικά θεραπεία με φάρμακα για τον κορονοιό: Methotrexate (για αυτοάνοσα νοσήματα) κι Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2 (αντι-υπερτασικό)

Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Methotrexate: 2 χάπια μαζί (2X2.5mg) κάθε 12 ώρες για τρείς φορές (σύνολο 6 χάπια). Επαναλαμβάνετε μετά 1 εβδομάδα, μέχρι να γίνετε καλά (νομίζω με 2 κύκλους θα είναι όλα καλά (κάθε χάπι περιέχει 2.5mg methotrexate) (βλ.και παρακάτω, φωτογραφία του φυλλαδίου της methotrexate της εταιρείας Pfizer).

Επειδή η πρόληψη (κι όχι η θεραπεία) με το εμβόλιο κατά του κορονοιού, απεδείχθη μια ΑΠΑΤΗ (όπως τα φώναζα από την πρώτη στιγμή) κι επειδή, ο εμβολιασμός σε κάθε περίπτωση δεν «σκοτώνει» απευθείας τον ιό (γι` αυτό και δεν θεωρείται ως πραγματική θεραπεία, όπως αντίθετα είναι τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν απευθείας τα κοινά μικρόβια), γι` αυτό ΤΟΛΜΩ να προτείνω μια πραγματική θεραπεία του κορονοιού, με δύο γνωστά και φθηνά φάρμακα (που δίνονται από το στόμα), το ένα εκ των οποίων δρά έμμεσα κατά του κορονοιού (δεν τον σκοτώνει απ` ευθείας)(οι αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2) και το άλλο (η Μethotrexate) τον σκοτώνει άμεσα κι απευθείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Η παρούσα "θεραπεία" με φάρμακα για τον κορονοιό: Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2 (αντι-υπερτασικό) και Methotrexate (για αυτοάνοσα νοσήματα), είναι μια δική μου ΙΔΕΑ, η οποία βέβεια στηρίζεται απόλυτα στους κανόνες της Ιατρικής, αλλά για να πάρει άδεια χρήσης της, απαιτούνται να ακολουθήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο και τους κανόνες της ιατρικής ηθικής, ώστε να πιστοοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας αυτής, η δοσολογία της κλπ κλπ. Γι` αυτό την έχω προτείνει από πέρσυ στον ΕΟΔΥ και του Υπουργείο, τα οποία, ως συνήθως με έχουν αγνοήσει.

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΡΚΕΤΟΙ ασθενείς με συμπτώματα κορονοιού, που πήραν από μόνοι τους την θεραπεία αυτή, ή το ένα ή το άλλο φάρμακο (διαίτερα την Methotrexate)-εν αγνοία μου-εκ των υστέρων μου είπαν ότι "έγιναν αμέσως καλά"…!!

Methotrexate: Λαμβάνεται όταν έχετε κορονοιό, είτε με συμπτώματα είτε όχι, δηλαδή όταν έχετε θετικό τέστ (δεν λαμβάνεται προληπτικά). Πρέπει να μην έχετε πρόβλημα με το συκώτι σας, γι` αυτό σε τέτοια υποψία πρέπει να κάνετε πρώτα εξετάσεις για το συκώτι σας κι αν έχετε κάτι, να μην πάρετε το φάρμακο.

Είναι αναστολέας του φυλλικού οξέως. Το mRNA του ιού αποτελείται από χημικές ουσίες που λέγονται «βάσεις», μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι Πουρίνη και Πυριμιδίνη, των οποίων όμως ασικό χημικό στοιχείο είναι το φυλλικό οξύ (μορφή βιταμίνης). Η Methotrexate λοιπόν, μπλοκάρει την σύνθεση της Φυλλικού οξέως κι έτσι εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό του m RNA του ιού και την σύνθεση κι άλλων ενζύμων και πρωτεινών, με αποτέλεσμα να σκοτώνει τον ιό στην κυριολεξία, όπως τ` αντιβιοτικά τα κοινά μικρόβια. Για τους λόγους αυτούς, έδιναν την Methotrexate παλαιότερα ως αντι-καρκινικό φάρμακο, διότι σταματάει τον πολλαπλασιαασμό του DΝΑ και RNA των καρκινικών κυττάρων. Τώρα όμως η Methotrexate χορηγείται για την θεραπεία καλοήθων νόσωn, όπως τη Ψωρίασης, της Ψωριασικής Αρθρίτιδας, Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, της Νόσου του Crohn, του Ερυθηματώδους Λύκου, ατοπικής δερματίτιδας, Σαρκοείδωσης, Νεοανική Δερματομυοσίτης κι άλλων αυτοάνοσων νόσων (με τον ίδιο τρόπο, η Methotrexate) αναστέλλει και την σύνθεση του νουκλοσιδίου Θυμιδίνη, που χρειάζεται για την σύνθεση του DNA). Είναι πάμφηνο, 7.5 ευρώ το κουτί.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Methotrexate: 2 χάπια μαζί (2X2.5mg) κάθε 12 ώρες για τρείς φορές(σύνολο 6 χάπια). Επαναλαμβάνετε μετά 1 εβδομάδα, μέχρι να γίνετε καλά (νομίζω με 2 κύκλους θα είναι όλα καλά (κάθε χάπι περιέχει 2.5mg methotrexate) (βλ.και παρακάτω, φωτογραφία του φυλλαδίου της methotrexate της εταιρείας Pfizer).

Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2: Λαμβάνεται προληπτικά. Το φάρμακο αυτό δίνεται ως Αντι-Υπερτασικό και μπλοκάρει (αναστέλλει) τους χημικούς υποδοχείς (που δρούν σαν «κλειδαρότρυπα») των ανθρώπινων κυττάρων που υποδέχονται την Αγγγειτονσίνη-2 (που δρά σαν «κλειδί»), η οποία είναι μια ουσία των επινεφριδίων που δρά πάνω στα κύτταρα των αγγείων κι αυξάνει την πίεση του αίματος. Ο κορονοιός δρά με τον ίδιο τρόπο όπως η Αγγειοτενσίνη-2, δηλαδή, η πρωτείνη S (spike) του ιού, κλειδώνει» σαν κλειδή σε «κλειδαρότρυπα» πάνω στους υποδοχείς της Αγγειοτενσίνης-2 των ανθρώπινων κυττάρων, τα «ξεκλειδώνει» κι επιτρέπει την είσοδο στα κύτταρα του m RNA του εμβολίου (που είναι και το m RNA του ιού, με τα γνωστά καταστροφικά για τον ασθενή-κι όχι για τον κορονοιό!) αποτελέσματα. Συνεπώς, δίνοντας τους αναστολείς Αναστολείς της Αγγειοτενσίνης-2, εμποδίζουμε την είσοδο του ιού στα κύτταρα. Η δοσολογία πρέπει να ρυθμιστεί ιδανικά από ιατρό για να μη πέσει η πίεσή σας.

Τα παραπάνω δύο φάρμακα, είναι φάρμακα γνωστά, ακίνδυνα και φτηνά. Τα έχω προτείνει στον ΕΟΔΥ και τις άλλες αρχές από πέρσυ….αλλά…ως συνήθως αγνοήθηκα, μπροστά στο μεγαλείο του Τσιόδρα και της Ασπασίας του Καραγκιόζη.

Με αγάπη, Καλό κουράγιο, η Αλήθεια δεν κρύβεται. Αρκεί να μην πληρώνει η ανθρωπότητα τραγικό τίμημα μέχρι τον θρίαμβό της.

ΚΙ ΕΔΩ μια από τις πολλές διεθνείς έρευνες για την μεθοτρεξάτη, που επιβεβαιώνουν όλα όσα παραπάνω λέω:

In early 2020 the new respiratory syndrome COVID‐19 (caused by the zoonotic SARS‐CoV‐2 virus) spread like a pandemic, starting from Wuhan, China, causing severe economic depression. Despite some advances in drug treatments of medical complications in the later stages of the disease, the pandemic's death toll is tragic, as no vaccine or specific antiviral treatment is currently available. By using a systems approach, we identify the host‐encoded pathway, which provides ribonucleotides to viral RNA synthesis, as a possible target. We show that methotrexate, an FDA‐approved inhibitor of purine biosynthesis, potently inhibits viral RNA replication, viral protein synthesis, and virus release. The effective antiviral methotrexate concentrations are similar to those used for established human therapies using the same drug. Methotrexate should be most effective in patients at the earliest appearance of symptoms to effectively prevent viral replication, diffusion of the infection, and possibly fatal complications…………………………………..

Κι εδώ η Μεθοτρεξάτης δοκιμάζεται πλέον σε ασθενείς για την θεραπεία του κορονοιού στην Αμερική:

Treatment of Patients With Mild Coronavirus-19 (COVID-19) Disease With Methotrexate Associated to LDL Like Nanoparticles (Nano-COVID19) (Nano-COVID19)

Περαιέρω παράδειγμα χρήσης της Μεθοτρεξάτης και εδώ.

Methotrexate Receives FDA Approval for Treatment of Rheumatoid Arthritis
December 3, 2019
Jill Murphy, Assistant Editor

Officials from the FDA have approved methotrexate (RediTrex, Cumberland Pharmaceuticals) as an injection for the treatment of adult and pediatric patients with rheumatoid arthritis.

ΕΔΩ Ο FDA (ο οργανισμός φαρμάκων των ΗΠΑ ενέκρινε την Μεθοτρεξάτη για θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας

Officials from the FDA have approved methotrexate (RediTrex, Cumberland Pharmaceuticals) as an injection for the treatment of adult and pediatric patients with rheumatoid arthritis. The injection is also indicated for adults with psoriasis, according to the company.

Methotrexate is approved as both an oral and injectable treatment in the United States. Injectable methotrexate has been shown to result in increased efficacy, greater continuation rates, and less discomfort for patients, while oral formulations are more widely available.

Cumberland, a specialty pharmaceutical company, will launch 2 injectable methotrexate product lines within the US, with both products intended for the treatment of active rheumatoid arthritis, juvenile idiopathic arthritis, and severe psoriasis.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ…ΔΙΑΔΩΣΤΕ την παρούσα ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ…να σωθεί ο κόσμος

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Το φυλλάδιο για την δοσολογία της Methotrexate της εταιρείας Pfizer



Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

2 σχόλια:

  1. Ιατρε μου με σεβασμο, μη ξεχναμε κ την βιταμινη D3 σε υψηλες δοσεις για να επιτευχθει επιπεδα πανω απο 55 ng/ml.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7246956/
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7362103/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας
    Παίρνω με ιατρική συνταγή το χάπι TWYNSTA καθημερινά για ρύθμιση της υψηλής μου πίεσης.
    Αυτό ίσως δρά και εναντίον του κορονοιού μια και είναι όπως λέει η σύνθεση του Η τελμισαρτάνη (telmisartan) είναι ένας από του στόματος αποτελεσματικός και ειδικός ανταγωνιστής των υποδοχέων (τύπου ΑΤ1) της αγγειοτενσίνης ΙΙ. Η τελμισαρτάνη συνδέεται εκλεκτικά με τον ΑΤ1 υποδοχέα. Η σύνδεση αυτή διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα;

    Πηγή: Γαληνός Οδηγός Φαρμάκων
    Σας ευχαριστώ και θα ήμουν ευτυχής για την απάντηση σας.
    Νέσσης Ευάγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages