H MEΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΛΥΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 20.000 "ΣΩΘΕΝΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

H MEΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΛΥΤΡΑ

Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού 

Το καλοκαίρι του 2021, οι παραπάνω δύο απατεώνες, Τσιόδρας-Λύτρας δημοσίευσαν ότι «λόγω των εμβολίων σώθηκαν 5.000 άτομα». Μέσα σε 5 μήνες από τότε, θάφτηκαν κάτω από 10άδες χιλιάδων νεκρών και θολωμένοι από την μυρωδιά του θανάτου, δημοσίευσαν σήμερα μεγαλύτερο ΨΕΥΔΟΣ, ως «αποσμητικό» της μπόχας του θανάτου που μυρίζουν, ότι δηλ. «τα εμβόλια έχουν σώσει μέχρι τώρα 20.000 άτομα!».


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΗΘΕΙΑ

Ο καθαρά θεωρητικός αυτός υπολογισμός των «σωσμένων από τα εμβόλια ατόμων» υπολογίζεται με έναν δείκτη της Επιδημιολογία που λέγεται NNTV κι ο οποίος μας λέει ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΑ:

1)      Τον αριθμό των ανθρώπων που πρέπει να εμβολιασθούν για να αποτρέψουμε  έναν θάνατο ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΑ

2)      Τον αριθμό των θανάτων από παρενέργειες αυτού καθαυτού του εμβολίου.

Έτσι, π.χ. εάν υπολογιστεί ότι ο NNTV είναι 256, αυτό σημαίνει: α) ότι για να αποφύγουμε έναν θάνατο πρέπει να εμβολιάσουμε 256 άτομα ΚΑΙ β) οι υπόλοιποι 255, όχι μόνο δεν προστατεύονται από το εμβόλιο, αλλά ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από παρενέργειες αυτού καθαυτού του εμβολίου!

Από μελέτες που παραθέτω παρακάτω έχει υπολογιστεί ότι:

 

Σύμφωνα με τον Δείκτη NNTV:  για κάθε 2-11 διασώσεις ζωών/100.000 εμβολιασμένων, πρέπει να αποδεχτούμε ένα κόστος 4 θανάτων και 16 σοβαρών παρενεργειών/100.000 εμβολιασμένων (ή για κάθε 3 ζωές που σώζουμε με τους εμβολιασμούς, πρέπει να αποδεχτούμε ΔΥΟ θανάτους ως άμεσο αποτέλεσμα των εμβολιασμών)….ένα απαράδεκτο, ιατρικά, νομικά και ηθικά κόστος!

(1) The safety of Covid-19 Vaccination-We Should Rethink the Policy, by Harald Walach, Rainer J. Klement, Wouter Aukemia, των πανεπιστημίων της Πολωνίας, Γερμανίας, Ολλανδίας (η οποία απεσύρθη από το διαδίκτυο!).

2)  Covid-19: Vaccine candidate may be more than 90% effective, interim results indicate

BMJ 2020; 371 doi: https://doi.org/10.1136/bmj.m4347 (Published 09 November 2020)Cite this as: BMJ 2020;371:m4347, by ALLAN S. CUNNINGHAM 13 November 2020

 

O ΔΕΙΚΤΗΣ NNVT:

The Number Needed to be Vaccinated-NNTV: 1/ΑDD: Ένας δείκτης που μετρά την σχέση κόστος/οφέλους των εμβολιασμένων, από τις παρενέργειες και θανάτους εξ' αιτίας αυτού καθαυτού του εμβολίου.  

Εκτός των παραπάνω η «τυχαία» (randomized) τυφλή (με placebo) προοπτική αυτή κλινική μελέτη της Pfizer (των 20.000 εμβολιασμένων και 20.000 ανεμβολίαστων ατόμων), αποκρύπτει  τούτο το σημαντικό: Ο αριθμός των ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για ν' αποφευχθεί μια μόλυνση (*) από τον ιό σύν ένας (αθροιστικά) θάνατος από τον ιό (Number Needed to be Vaccinated-NNTV) είναι: NNTV=1/0.0039=256! (**) (όπου ARD είναι η διαφορά των συχνοτήτων νόσησης των ανεμβολίαστων από τους εμβολιασμένους, R1-R2). Ισοδύναμα, ο παραπάνω αριθμό NNTV μας αποκαλύπτει ότι, για να αποφευχθεί ένας θάνατος από τον ιό, πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο θανάτου 12.3 εμβολιασμένους από παρενέργειες αποκλειστικά του εμβολίου καθαυτού (Cunningham- βλ. παρακάτω).

 

Συνεπώς, ο NNTV εκφράζει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου και του εμβολίου από την σκοπιά του «κόστους υγείας» που πρέπει να αναμένουμε από την χρήση των.

(*) διαπιστωμένη είτε με θετικό μοριακό test PCR, ή ως συμπτωματική νόσος, διαφόρου βαρύτητας.

(**) Covid-19: Vaccine candidate may be more than 90% effective, interim results indicate

BMJ 2020; 371 doi: https://doi.org/10.1136/bmj.m4347 (Published 09 November 2020)Cite this as: BMJ 2020;371:m4347, by ALLAN S. CUNNINGHAM 13 November 2020

 

Οι υπόλοιποι 255 εμβολιασμένοι όμως, όχι μόνο δεν απολαμβάνουν κανένα όφελος, αλλά –εκ του ορισμού του ΝΝΤV- εκτίθενται  σε παρενέργειες κι επιπλοκές-περιλαμβανομένου και του θανάτου (άμεσου εκ του εμβολίου ή από τις παρενέργειές του)- αμιγώς κι αποκλειστικά εξ` αιτίας του εμβολίου!  Ήτοι, όσες επιπλοκές και θάνατοι παρουσιαστούν οποτεδήποτε στους «υπόλοιπους» εμβολιασμένους αυτούς 255, πρέπει να αποδοθούν (εκ του ορισμού του NNTV) αποκλειστικά στο εμβόλιο ! (γιατί εφόσον η «σωτηρία» κάθε εμβολιασμένου αποδίδεται αποκλειστικά στο εμβόλιο, υποχρεωτικά και οι εμφανιζόμενες παρενέργειες-επιπλοκές και θάνατοι, πρέπει να αποδοθούν αποκλειστικά στο εμβόλιο επίσης!).

Συνεπώς, όσο μεγαλύτερος είναι ο NNTV ενός εμβολίου ή φαρμάκου, τόσο μικρότερη η αποτελεσματικότητά του και τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος παρενεργειών εξ' αυτών, δεδομένου ότι μια μεγάλη τιμή NNTV συνεπάγεται κίνδυνο πολλών παρενεργειών (σε απόλυτο αριθμό), ακόμα κι αν η % συχνότητά των είναι μικρή.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να υπολογίσουμε τους ιδιαίτερους NNTV για τις διάφορες ομάδες των νοσούντων, ανάλογα με την βαρύτητα της νόσου  και των θανάτων των σχετιζομένων με την Covid-19. Έτσι π.χ. όταν λέμε ότι το NNTV για τους θανάτους τους σχετιζομένους με τον ιό είναι ΝΝΤV= 16, εννοούμε ότι για να γλυτώνουμε έναν θάνατο στους ασθενείς από τον κορονοϊό,  πρέπει να εμβολιάσουμε 16 άτομα.  Όσοι θάνατοι όμως θα επέλθουν και καταμετρηθούν στους υπόλοιπους 15, θα οφείλονται αποκλειστικά στο εμβόλιο! Τον θεωρητικό απόλυτο αριθμό των θανάτων αυτών (εκ του εμβολίου) μπορούμε να τον υπολογίσουμε ως εξής: Εάν οι εμβολιασμένοι ασθενείς είναι π.χ. Ν, οι «σωζόμενοι» θάνατοι είναι Ν/ΝΝΤV και οι αναμενόμενοι (θεωρητικοί) θάνατοι: Ν- (Ν/ΝΝΤV), τους οποίους βέβαια συγκρίνουμε με τον αριθμό των πραγματικών θανάτων εκ του εμβολίου (που πρέπει στο όριό των να συμφωνούν).

Με τον ίδιο τρόπο, μετράμε το NNTV και τον απόλυτο αριθμό των αναμενόμενων παρενεργειών στους νοσούντες σε διαφόρου βαθμού βαρύτητας της νόσου (απλά θετικό PCR, συμπτωματική νόσος, νοσηλεία, βαρεία νόσος και θάνατος).

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Δείκτης NNTV αποτυπώνει το «κόστος» σε παρενέργειες και θανάτους που πρέπει να αναμένουμε (ή συμβαίνει) για κάθε μία θεραπεία από φάρμακα ή εμβόλια κι απαντά στο κρίσιμο ερώτημα: Είναι αποδεκτό το κόστος, σε επιπλοκές ή/και θανάτους προκαλουμένους από το εμβόλιο καθαυτό, σε σχέση με το «θεραπευτικό» του αποτέλεσμα;

ΚΑΙ ΜΗ-ΞΕΧΝΑΤΕ: Όλες τις μεταλλάξεια και όλους τους εξ` αυτών θανάτους, τους έχουν προκαλέσει αποκλειστικά τα εμβόλια. Συνεπώς, τα εμβόλια όχι μόνο δεν έχουν σώσει ζωές (ακούγεται ως ύβρις των νεκρών), αλλά έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα 24.000 - 4.500 (του 20202) 23.500 θανάτους.!


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Το παραπάνω κείμενο κι άλλα συμπληρωματικά αυτού στατιστικά στοιχεία υπάρχουν στο κυκλοφορούν βιβλίο του: «SARS-CoV-2: Τα Αυθεντικά Πειράματα Κατασκευής του στην Wuhan της Κίνας και τα Εμβόλια»: 

Ένα δείγμα του εκ 3780 σελίδων αποτελουμένου βιβλίου μπορείτε να δείτε στο e-book αυτό:

https://issuu.com/kontegiovanni/docs/sars-cov-2_?fbclid=IwAR1e-rJSh6NKH0ERrZSvI6BK1RLT_HnbVIoaJ18jmpr66uMZYLXaw9NxLrQ

 (για την διάθεση του βιβλίου τηλεφωνείστε στον συγγραφέα στο 693 93 64 918. Διατίθεται με αντικαταβολή με κόστος 25+7 ευρώ)

 

******************************************************

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Οι άλλοι δείκτες της Ιατρικής Επιστήμης που χρησιμοπ[οιούνται για την αξιολόγηση των εμβολίων και στατιστικών αιτίων διαφόρων ασθενειών είναι οιL
Kaplan-Meier, t-test, β-correlation coefficient  κι ΟΧΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΑΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ (%).

Όποιος έχει απορίες παρακαλώ να απευθυνθεί στην Παράγκα του Καραγκιόζη και στους ενοίκους της, Παγώνη, Τζανάκη, Καπραβέλλο, τον Σχιζοφρενή και στις λοιπές Κλούβες με τις Τρελλές. ΟΛΕ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ…ο  Μεσαίωνας δεν τελείωσε για σένα.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΠΩΣ: Εάν υιοθετήσουμε τους ισχυρισμούς των απατεώνων Τσιόδρα-Λύτρα, ότι με τα εμβόλια αποτρέψαμε 20.000 θανάτους, τότε (σύμφωνα με όσα παραθέτω παρακάτω), υπολογίζεται μαθηματικά ότι θα έχουμε αναγκαστικά μέχρι 50.000 θανάτους από παρενέργειες των ίδιων αυτών εμβολίων! Και ο υπολογισμός αυτός είναι αναγκαστικός εάν θέλουμε να δεχτούμε ως βάσιμο τον ισχυρισμό των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Αντωνίου η παράγκα του Καραγκιόζη δεν χωράει τέτοια αποβρασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages