Το εμβόλιο της Pfizer ΔΕΝ πήρε καμία "κανονική" άδεια.. Παραμένει θανατηφόρα πειραματικό



Υπάρχουν δύο ειδών ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ  ΑΔΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
α) η EUA, β) ΒLA. Η διαφορά των είναι ότι στην EUA -που ισχύει τώρα στην Αμερική κι Ευρώπη μέχρι τον Ιανουάριο 2023!- η εξέταση των αποτελεσμάτων πάνω στα πειραματώζωα - εμβολιασμένους γίνεται κάθε 2 μήνες από την FDA ή ΕΜΑ, ενώ στην BLA γίνεται κάθε 4-6 μήνες!...αυτή είναι η διαφορά.
Στην Αμερική λοιπόν το εμβόλιο της Pfizer (Comirnaty) "ανέβηκε" από την κατηγορία EUA στην ΒLA για τις ηλικίες από 16 ετών  και πάνω....αλλά παραμένει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ. Αλλά κι εκεί το εμβόλιο αυτό παραμένει στην κατηγορία EUA για τις ηλικίες 12-15!.
Σε κάθε περίπτωση στην Ευρώπη το εμβόλιο αυτό παραμένει στην κατηγορία EUA για όλες τις ηλικίες μέχρι τον Ιανουάριο του 2023!, στους σωρούς των δυστυχισμένων εμβολιασμένων. 
ΤΕΛΟΣ: H κανονική, πλήρης άδειας των εμβολίων, χωρίς περιορισμούς λέγεται ΜARKET AUTHORIZATION (κι όχι EUA, BLA!).
Ξευτιλίστε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που σας οδηγούν στην σφαγή με τέτοια ψέμματα. Κι εσείς εμβολιασμένη, ΔΕΝ καταλαβαίνετε ότι πλουτίζουν οι δολοφόνοι με την ζωή σας? 
Δημ. Αντωνίου  

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

1 σχόλιο:

  1. Διάβασα το άρθρο του κ. Αντωνίου διάβασα και τις πηγές που παραθέτει, αλλά έχω κάποιες ενστάσεις:
    1. Ενώ η EUA είναι η άδεια έκτακτης ανάγκης, η BLA δεν είναι άδεια, αλλά μία αίτηση των φαρμακευτικών ώστε να πάρουν κανονική άδεια.
    2. Το link του FDA που παραθέτει ο κ. Αντωνίου, λέει επί λέξει: "On August 23, 2021, the FDA approved the first COVID-19 vaccine. The vaccine has been known as the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, and will now be marketed as Comirnaty, for the prevention of COVID-19 disease in individuals 16 years of age and older. The vaccine also continues to be available under emergency use authorization (EUA), including for individuals 12 through 15 years of age and for the administration of a third dose in certain immunocompromised individuals."
    Επομένως για τις ηλικίες άνω των 16 φαίνεται ότι υπάρχει πλήρης έγκριση.
    3. Πουθενά δεν αναγράφεται η διαφορά στο διάστημα των εξετάσεων των πειραμάτων από 2 σε 4-6 μήνες.
    Θα μπορούσαν να δοθούν κάποιες εξηγήσεις στα παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages