Ψυχασθενής, εγκληματίας "δικηγόρος-καραγκιόζης" είναι και ΗΘΙΚΟΣ αυτουργός των θανάτων των αρνητών της διασωλήνωσης,


Ψυχασθενής, εγκληματίας "δικηγόρος-καραγκιόζης" (υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες ότι δεν έχει, διότι δεν εμφανίζεται ποτέ ενώπιον των δικαστικών αρχών, έχω προσωπικά στοιχεία γι` αυτό): Εκμεταλλεύτηκε απελπισμένους, ΔΕΝ κατέθεσε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ οποιουδήποτε είδους, τους εξαπάτησε με μαϊμού εξώδικα, τους έβαλε χωρίς λόγο στο μαρτύριο των εκταφών, πλήγωσε εγκληματικά το κύρος των νοσ/μείων και των μάχιμων ηρώων ιατρών της πρώτης γραμμής της μάχης κι είναι ΗΘΙΚΟΣ αυτουργός των θανάτων των αρνητών της διασωλήνωσης, οι οποίοι την αρνούνται πειθόμενοι βλακωκωδώς από τον ψυχασθενή αυτόν εγκληματία. Αυτοί είστε, αυτούς αξίζετε.

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

4 σχόλια:

  1. Total disappointment - that goes for Antoniou (not the lawyer)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτιμώ πολύ τις κατά του κορωνοφασισμού αποκαλύψεις σας αλλά όσον αφορά τα περί κ. Αντωνιάδη μάλλον αφήνετε να σας παρασύρει προσωπική εμπάθεια νομίζω! Πολύ εύκολο πχ να ψάξει κανείς μισό λεπτό στο διαδίκτυο αν είναι δικηγόρος ή όχι, αν υπάρχει δικηγορικό γραφείο. Έψαξα και είδα αυτό:
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
    ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΑΤΡΩΖΟΥ 2 - 14575 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. - FAX: 2106210248 - ΚΙΝ.: 6971540626

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, τώρα, ψάχνοντας είδα (δεν το ήξερα) πως ο κ. Αντωνιάδης ήταν ο δικηγόρος (...χωρίς πτυχίο;) του Κασιδιάρη, ώσπου "παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος για τους δικαστές...."
    Όποιος κι αν είναι ο Κασιδιάρης (έχω ξεκάθαρα αρνητική γνώμη γιαυτόν) αποδεικνύεται πως ε... δεν τον δέχτηκε το δικαστήριο ...χωρίς πτυχίο, ως κατά νόμον συνήγορο κατηγορουμένου: https://m.naftemporiki.gr/story/849673

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ το τερμάτισες Αντωνίου.. τοση εμπάθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages