Περί "Ν. Αντωνιάδη" κι άλλα "πράσινα άλογα".



ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον "μεσολαβητή" στο video
για Ν. Αντωνιάδη:
Αγαπητέ εκφωνητή, σέβομαι τις αγαθές προθέσεις σου. Δεν έλαβες όμως υπ` όψη (δεν αναφέρομαι στον Αντωνιάδη), ότι εγώ ΔΕΝ πήρα ούτε ένα ευρώ από κανέναν, δεν εξέδωσα ούτε ένα εξώδικο μαϊμού με χρήματα, δεν έγινα καναλάρχης με εισφορές από 1000άδες αφελείς, δεν είπα ποτέ ότι τα νοσοκομεία είναι τόπος εγκλημάτων (όπως είπε ο Αντωνιάδης που ΔΕΝ είναι ιατρός, όπως κι εσύ λές), ούτε είπα ότι ΔΕΝ πρέπει να διασωληνωθούν άνθρωποι, συνεργώντας έτσι στον θάνατο όσων άκουσαν την προτροπή αυτή και αρνήθηκαν την διασωλήνωση. Ούτε έβαλα τους συγγενείς των νεκρών στο μαρτύριο της εκταφής ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (δεν αναφέρομαι στον Αντωνιάδη), μόνο για μια αρρωστημένη δημοσιότητα κι οικονομική εκμετάλλευση. Τέλος, εγώ κατέθεσα και 4-5 μηνύσεις με το όνομά μου, ενώ ο γνωστός-διάσημος δικηγόρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ- όλα είναι ψέματα- και τον προκαλώ να δείξει ένα με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τέλος, ας ρωτήσεις τον Αντωνιάδη, γιατί αρνήθηκε να έρθει την 12-01-2021 -όπως μου υποσχέθηκε "έρχομαι αμέσως"- στην Χαλκίδα να καταθέσουμε ασφαλιστικά, τα οποίο η πρόεδρος μου είπε ότι θα τα κάνει δεκτά, για την διακοπή του εμβολιασμού με εμβόλια χωρίς άδεια! Τέλος ρώτησέ τον , γιατί με ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ότι κατέθεσε την μήνυσή μου που του έδωσα στον ΑΠ....ενώ δεν την κατέθεσε!...και μάλιστα με πήρε τηλέφωνο, δήθεν από τον ΑΠ, ότι την κατέθεσε! (Ιανουάριος 2021). Για όλα τα παραπάνω έχω την ηλεκτρονική αλληλογραφία μας και τον προκαλώ να τα διαψεύσει και τότε θα την δημοσιοποιήσω. Άλλωστε την έχω στείλει την Ελένη Σούφλη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ που την έχεις ολόκληρη κι αυθεντική. Καλημέρα σας κι ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

6 σχόλια:

  1. Very disappointed with Dr. Antoniou...
    As always, greeks against greeks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ....ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά με εβαλε σε υποψίες για το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στα νοσοκομεία.. μας άνοιξε τα μάτια ως προς αυτό.. γι αυτά που τον κατηγορείτε σιγουρα θα έχει απαντήσεις..
    Εξάλλου είναι γνωστό ότι έχει πίσω του ένα επιτελείο ειδικών.. δεν τα βγάζει από το κεφάλι του...
    Λυπάμαι για την κόντρα σας... μόνο κακό κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατρέ ο Αντωνιάδης και ο Χίος είναι μασόνοι δεν τους πήρες χαμπάρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ό Χίος ήταν μασώνος, γιατί αποπειράθηκαν να τον βγάλουν απ'τη μέση;

      Διαγραφή

Pages