Τα εμβόλια προκαλούν τις Οξείες Ηπατίτιδες στα παιδιά. Μια συγκλονιστική επιστημονική αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τον κόσμο.

 



Του Δημ. Αντωνίου, ιατρός, PhD(Hon), FRCS, 6939364918


H ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ Astra Zeneca, J&J και Sputnik-V ΚΑΙ RCAs με τις προσφάτως εμφανισθείσες ΟΞΕΙΕΣ ΗΠAΤΙΤΙΔΕΣ (ή καρκίνους ήπατος?) ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ, σε Αγγλία και ΗΠΑ, όπου έχουν εμβολιασθεί αποκλειστικά με Astra Zeneca στην πρώτη και σε μεγάλο ποσοστό με J&J στην δεύτερη.

Μεταξύ των άλλων ασυνήθιστων  ασθενειών-παρενεργειών που παρουσιάστηκαν-όλως τυχαίως κατά τους ιεροκήρυκες του θανάτου- κατά την διάρκεια των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού (εγκεφαλικές και περιφερικές θρομβώσεις, περικαρδίτιδες, παραλύσεις, καρδιακές ανακοπές κλπ) σε προηγουμένως υγιέστατους ανθρώπους-πριν δύο μήνες παρουσιάστηκε και πάλι όλως τυχαίως!, μια ανεξήγητη? μορφή ηπατίτιδας στα παιδιά, η οποία μάλιστα ήταν τόσο σοβαρή ώστε οδήγησε στην χρεία μεταμόσχευσης ήπατος στο 10% των παιδιών αυτών, ένας αριθμός τεράστιος αυτοτελώς, ενώ το 50% εξ’ αυτών δεν θα υπάρχουν σε δύο χρόνια και τα υπόλοιπα θα είναι ουσιαστικά ανάπηρα. Η ηπατίτιδα αυτή παρουσιάστηκε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ-κατά τους ιεροκήρυκες του θανάτου- μετά λίγους μήνες από τον εγκληματικό εμβολιασμό των παιδιών, με συνεργούς και συνυπαιτίους και τους γονείς των.

Κι είναι επίσης ανεξήγητο? το γεγονός της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ εμφάνισης της οξείας ηπατίτιδας ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…γιατί έγινε αυτό? Μα γιατί υπάρχει ένας κοινός παγκόσμιος νέος υγειονομικός παράγοντας κινδύνου…και ποιος είναι αυτός?...ΜΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Και προκαλεί τραγικό γέλιο, ο ισχυρισμός ότι η ιατρική κοινότητα ΔΕΝ μπορεί εδώ και δύο μήνες να βρεί το αίτιο της ηπατίτιδας αυτής!.

Είναι σίγουρο ότι το ξέρουν κι απλά δεν ξέρουν πώς να το πλασάρουν στον κόσμο, επειδή προφανώς το αίτιο σχετίζεται άμεσα με τα εμβόλια, παρά μόνο τελευταία αρχίζουν να ψελλίζουν ότι το αίτιο είναι «κάποιος συνηθισμένος ΑΔΕΝΟΪΟΣ»!!...ελπίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλιθίους αδαείς πολίτες που δεν ξέρουν ότι αυτό που λένε συνιστά ΟΜΟΛΟΓΙΑ της άμεσης σχέσης των εμβολίων και της ηπατίτιδας…κι εδώ βέβαια θα συμφωνήσω ότι-τουλάχιστον στην Ελλάδα- πράγματι απευθύνονται σε έναν πνευματικά και ηθικά νεκρό λαό.

 

 ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ

Τα παρακάτω στοιχεία που παραθέτω, αναφέρονται ΡΗΤΑ στα επίσημα έγγραφα των αντίστοιχων φαρμακευτικών εταιρειών καθώς και το 100σελιδο έγγραφο του FDA (του Αμερικάνικου ΕΟΦ), τα οποία περιλαμβάνονται ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ στις σελ.148-159 και 178-300, του «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ» νέου μου βιβλίου: «H Μοριακή Βιολογία των Μεταλλάξεων του Wuhan-Hu-1 SARS-CoV-2» (300 σελ.) (δείτε ένα μικρό δείγμα εδώ: https://issuu.com/kontegiovanni/docs/antoniou-ebook).

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ Astra Zeneca, Johnson & Johnson (J&J) και Sputnik-V

To mRNA του φυσικού κορονοϊού SARS-CoV-2 μετατρέπεται σε c-DNA (complementary DNA) κι αυτό ενσωματώνεται ΜΟΝΙΜΑ μέσα στο DNΑ ακεραίων ΑΔΕΝΟΪΩΝ!, που λέγονται αδενοϊοί-φορείς (vectors).

Συγκεκριμένα, α) στο εμβόλιο της Astra Zeneca,  το  mRNA του φυσικού κορονοϊού SARS-CoV-2 (αφού μετατραπεί στο εργαστήριο στο αντι-κατοπτρικό του c-DNA)  ενσωματώνεται στον ανθρώπινο αδενοϊό ChAdOx1 Χιμπατζή (serotype Y25),  β) στο εμβόλιο της J&J ενσωματώνεται στο DNA στον ανθρώπινο (modified recombinant adenovirus) αδενοϊό οροτύπου 26 και γ) στο εμβόλιο του Sputnic-V ενσωματώνεται στον ανθρώπινο αδενοϊό οροτύπου 26 για την πρώτη δόση και οροτύπου 5 (ογκογόνος) για την 2η δόση.

Στην συνέχεια το «σύμπλεγμα» του εμβολίου αυτό, καλλιεργείται πάνω σε εμβρυϊκά κύτταρα («κυτταρικές σειρές») ανθρώπινων εκτρώσεων,  ήτοι την σειρά (cell lines) ΗΕΚ-293 (από νεφρικά κύτταρα εμβρύου παράνομης έκτρωσης) του εμβολίου της Astra και Sputnik-5  και στην σειρά  PER.C6 ΤetR (από τον αμφιβληστροειδή του εμβρύου παράνομης έκτρωσης) του εμβολίου της J&J αντίστοιχα.

Ο λόγος της καλλιέργειας αυτής, είναι η δυνατότητα που δίνουν οι «κυτταρικές σειρές» στα «συμπλέγματα» του εμβολίου να πολλαπλασιαστούν σε μεγάλες ποσότητες, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες παραγωγής δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων (καθότι τα «συμπλέγματα» μόνα των δεν πολλαπλασιάζονται).

Οι κυτταρικές όμως αυτές σειρές των ανθρώπινων εκτρώσεων ΗΕΚ-293 (από νεφρικά κύτταρα εμβρύου των εμβολίων της Astra-Sputnik-V)  και PER.C6 (από τον αμφιβληστροειδή του εμβρύου του εμβολίου της J&J) έχουν «αθανατοποιηθεί» με την καλλιέργειά των –και την ανταλλαγή γονιδίων των- με αντίστοιχα στελέχη ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ (ongogenic) ΑΔΕΝΟΪΏΝ 5,7!, ήτοι με τους DNA αδενοϊούς οροτύπου 5 κι 7 αντίστοιχα.

Σημειώνω, ότι «αθαντοποιημένη» κυτταρική σειρά σημαίνει «κύτταρα με καρκινογόνο δράση-δυνατότητα» (διότι «αθάνατα» είναι εξ΄ορισμού και τα πραγματικά καρκινικά κύτταρα).

Η «αθανατοποίηση» με την σειρά της έγινε για να καταστούν οι «αθανατοποιημένες» κυτταρικές σειρές, ικανές να πολλαπλασιάσουν τα «συμπλέγματα» του εμβολίου, λειτουργούσες έτσι σαν «εργοστάσια φθηνής παραγωγής εμβολίων» !

Τα στελέχη 5,7, 12, 26 και Υ25 των  παραπάνω ανθρώπινων DNA και καρκινογόνων (ογκογόνων) αδενοϊών 5,7,12 (καθώς και οι αρ, 3, 5, 7, 8, 19, 37, 4, 7, 40, 41 και 14, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει και θάνατο!), που χρησιμοποιήθηκαν στα εμβόλια των Αstra-Sputnik-J&J και στην  «αθανατοποίηση των κυτταρικών σειρών», ανήκουν στην κοινή ομάδα των Mastadenovirus. Τα στελέχη δε 40,41 προκαλούν και ηπατίτιδες, στην οποία (ομάδα) ανήκουν κι άλλοι συγγενείς αδενοϊοί (με μικρές μεταξύ των γενετικές διαφορές, αλλά με την ίδια παθογένεια).

Μάλιστα οι κατασκευαστές των εμβολίων αυτών, παραδέχονται ΡΗΤΑ, ότι το DNA των παραπάνω και καρκινογόνων ΑΔΕΝΟΪΩΝ (5,7,12), που υπάρχουν εγγενώς και  μόνιμα μέσα στα εμβόλια ως ουσιαστικά και αδιαχώριστα συστατικά των, μπορούν μεταλλαχθούν σε «σύνθετους» καρκινογόνους RCAs αυτοτελείς αδενοϊούς, ικανούς να πολλαπλασιαστούν και διασπαρούν αυτοτελώς,  που τους ονομάζουν συλλογικά RCAs (recombinant competent adenoviruses), με κίνδυνο εμφάνισης και μεγάλης διασποράς νέων ιογενών παθήσεων (και ΗΠΑΤΙΤΙΔΩΝ), αλλά   και καρκινογενέσεις (σελ.89 της συνεδρίασης του FDA) κι ακόμα χειρότερα και μεταλλάξεις στον ανθρώπινο DNA.

Για τον λόγο αυτό, η J&J ανέπτυξε μια ιδιαίτερη τεχνική για τον –ανέφικτο-σε κάθε περίπτωση-«καθαρισμό» των εμβολίων της, από τα παραπάνω επικίνδυνα DNAs των καρκινογόνων RCAs αδενοϊών αυτών!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τώρα εσείς τι λέτε μετά τα παραπάνω? Έχει σχέση η ηπατίτιδα με τα εμβόλια ή όχι? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι όχι μόνο υπάρχει σχέση, αλλά η σχέση αυτή είναι αιτιώδης. Ήτοι, ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την ηπατίτιδα!


ΕΙΝΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ Ή ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΗΠΑΤΟΣ?

Οι «σοφοί» έλληνες ιεροκήρυκες των εμβολίων έλληνες ιατροί, μας λένε συνεχώς στην τηλεόραση κλπ. ότι τα 10% των παιδιών με οξεία ηπατίτιδα υπέστησαν την μεγαλύτερη σε βαρύτητα κι επικινδυνότητα, μεταμόσχευση ήπατος, λόγω της βλάβης αυτού από την οξεία ηπατίτιδα…κι είναι τώρα εντάξει!...φράσεις που συνιστούν ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, διότι είναι εγκληματικά ψευδείς για τους εξής λόγους:
1) Απαράβατος, αιώνιος και παγκόσμιος κανόνας στην ιατρική είναι ότι ΔΕΝ ΕΓΧΕΙΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ (π.χ. για να κάνουμε μεταμόσχευση ήπατος) σε κατάσταση μόλυνσης του οργανισμού…ποτέ, γιατί θα εξαπλωθεί η μόλυνση κι ο ασθενής θα πεθάνει στο χειρουργείο από σηπτικό σόκ. Γι` αυτό ακόμα και σε π.χ. διατρήσεις εντέρου ή σκωληκοειδίτιδος με παρεπόμενη περιτονίτιδα (μεγάλη μόλυνση της κοιλιάς), δεν εγχειρίζουμε ουσιαστικά, δηλ. δεν κόβουμε το  παθολογικά τμήμα του εντέρου ή την σκωλ/δα, αλλά πρώτα πλένουμε την κοιλιά με νερό, βάζουμε μια παροχέτευση (σωλήνα) στην κοιλιά για να αποχετευτεί το πύον έξω, δίνουμε ισχυρή αντιβίωση κι ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ η μόλυνση (μετά από πολλές εβδομάδες ή και μήνες), τότε προχωράμε σε κανονική εγχείριση.

Συνεπώς, σε φάση οξείας ηπατίτιδας και για όσο διάστημα κυκλοφορεί αντιγόνο (αδενο)ϊού στα αίμα (μπορούμε και το ανιχνεύουμε) ΔΕΝ γίνεται καμία μεταμόσχευση πουθενά και ποτέ στον κόσμο και για του επιπρόσθετο ειδικό λόγο, ότι οι μεταμοσχευθέντες παίρνουν ΠΡΙΝ και μετά την μεταμόσχευση τεράστιες δόσεις ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων (για να μην αποβάλλουν το μόσχευμα), με αποτέλεσμα, να πεθάνουν ακαριαία από σηπτικό σόκ, από την λοίμωξη που έχουν -όπως η οξεία ηπατίτιδα εδώ- ή αποκτήσουν στην πορεία,  

Μεταμόσχευση ήπατος γίνεται μόνο στις περιπτώσεις ΗΠΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, από διάφορες εκ γενετής παθήσεις (αγενεσία χοληφόρων οδών), κίρρωσης, καρκίνου κι από χρόνια ή οξεία ηπατίτιδα, αφού όμως η τελευταία έχει από μακρού θεραπευθεί (δηλ. δεν υπάρχει ιός στο αίμα), αλλά άφησε πίσω της ηπατική ανεπάρκεια.

Τα παραπάνω οδηγούν στην σκέψη μου ότι οι λεγόμενες «οξείες ηπατίτιδες» των παιδιών, είναι στην πραγματικότητα Καρκίνοι Ήπατος, που αναπτύχθηκαν σε αυτά από τους παραπάνω καρκινογόνους αδενοϊούς RCAs, που τους μετέδωσαν οι εμβολιασμένοι γονείς των (ή άλλα εμβολιασμένα άτομα του περιβάλλοντός των), δια της επαφής ή δια του πλακούντα.

Τα δε αποτελέσματα της μεταμόσχευσης ήπατος? Η προσδοκία μας, την οποία ονομάζουμε-θεωρούμε στην ιατρική ως «επιτυχή μεταμόσχευση», εκτείνεται μέχρι την επιβίωση του 50% των ασθενών μέχρι 2 χρόνια μετά την μεταμόσχευση!, αν και στο διάστημα αυτό οι μεταμοσχευθέντες ζούν μια νεκροζώντανη ζωή, με τεράστιες ποσότητες ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων που τους προκαλούν θανατηφόρες λοιμώξεις από ασήμαντα –για έναν υγιή- μικρόβια, ή σε ανάπτυξη επιθετικών καρκίνων (λόγω εκμηδένισης του ανοσοποιητικού των συστήματος).


Δημ. Αντωνίου, PhD(H), FRCS, +30-6939364918



SARS CoV 2 - Η Μοριακή Βιολογία και Δομή των Μεταλλάξεών του by Δημήτριος Αντωνίου - Issuu



Τηλεφωνικές παραγγελίες στον συγγραφέα: 6939364918, 22210-62743 (25 ευρώ) (τα δύο βιβλία διατίθενται πάντα μαζί, διότι είναι συμπληρωματικά).


 Και το πρώτο και ήδη κυκλοφορόν βιβλίο μου. Τηλεφωνικές παραγγελίες στον συγγραφέα: 6939364918, 22210-62743 (25 ευρώ) (τα δύο βιβλία διατίθενται πάντα μαζί, διότι είναι συμπληρωματικά).


Και το πρώτο και ήδη κυκλοφορόν βιβλίο μου. Τηλεφωνικές παραγγελίες στον συγγραφέα: 6939364918, 22210-62743 (25 ευρώ). (τα δύο βιβλία διατίθενται πάντα μαζί, διότι είναι συμπληρωματικά).


Οι ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ των ΒΙΒΛΙΩΝ γίνονται μόνο τηλεφωνικά στον συγγραφέα στα τηλέφωνα: 6939364918 και 22210-62743.


Δημ. Αντωνίου, ιατρός, PhD(Hon), FRCS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages