O Eισαγγελέας Διέλυσε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Κατηγορούνται για Κακουρ/κές Απάτες, Ξέπλυμα, Σύσταση Συμμορίας. Τσέπωσαν 5 εκατ. Βρώμικα λεφτά από φτωχούς κι απελπισμένους.

 O Eισαγγελέας Διέλυσε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Κατηγορούνται για Κακουρ/κές Απάτες, Ξέπλυμα, Σύσταση Συμμορίας. Τσέπωσαν 5 εκατ. Βρώμικα λεφτά από φτωχούς κι απελπισμένους.



 Kυρ. Τόμπρας, άνευ επαγγέλματος, Πρόεδρος και Λεων. Στάμος, δικηγόρος, τα πρωτοπαλλήκαρα της Εγκληματικής Οργάνωσης. 

H Συμμορία του «Σωματείου Δανειοληπτών, για την Τραπεζική Δικαιοσύνη Υπέρβαση» !, ήταν η πιο Σιχαμερή κι Ανήθικη Συμμορία εκμετάλλευσης των απελπισμένων φτωχών δενειοληπτών από τις πολλές που εμφανίστηκαν στην κρίση αυτή – όπως και σε κάθε εθνική κρίση του Ελληνισμού- η οποία ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ 50.000 πολίτες, τους απέσπασε συνολικά 5.000.000 ευρώ !, πρόστυχα και Βρώμικα λεφτά, με τις ψευδείς υποσχέσεις ότι εάν συμμετάσχουν σε 5 «Ομαδικές Αγωγές» ΑΠΑΤΗΣ κατά των τραπεζών με μόνο 50 ευρώ !, θα τους κουρέψουν τα δάνεια και τις φορολογικές των οφειλές (τύφλα να έχει ο Σώρρας) και θα πάρουν και αποζημίωση 95.0000 ευρώ ο καθένας !...κι άλλα πολλά κι ανήκουστα.
Βέβαια οι «Ομαδικές Αυτές Αγωγές» ήταν σκέτη ΑΠΑΤΗ και δεν ήταν άξιες ούτε για Κόμικς ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ !.

Και βέβαια όταν ήρθε η ώρα της εκδίκασης των αγωγών αυτών, οι ίδιοι οι Αλήτες, Απατεώνες αυτοί, συνειδητά κι επίτηδες ΔΕΝ κατέθεσαν κάν Προτάσεις 20 μέρες πριν την συζήτηση (όπως απαιτεί ο νόμος), με αποτέλεσμα οι Αγωγές αυτές να Ματαιωθούν (ακυρωθούν).
Αυτό έγινε στην 1η Ομαδική Αγωγή της 7-12-2016 κι έγινε και στην 2η Ομαδική Αγωγή που συζητείται την 19η του Ιανουαρίου 2017 (και οι προτάσεις έπρεπε να κατατεθούν μέχρι την 01-01-2017, αλλά ΔΕΝ κατατέθηκαν !).

Τα ΒΡΩΜΙΚΑ λεφτά των φτωχών και απελπισμένων Ελλήνων, θα τους πνίξουν, όχι ηθικά διότι ηθική δεν έχουν, αλλά νομικά και ποινικά, διότι η υπόθεση είναι στον Εισαγγελέα, μετά από δική μου μήνυση. Αλίμονο όμως στα παιδιά των, όταν θα μάθουμε με τι λεφτά πόνου κι αγωνίας Ελλήνων μεγάλωσαν. Ασήκωτη Κληρονομιά.

Αποτέλεσμα του Επώδυνου Πολέμου που άρχισα εναντίον των από πέρσι τον Οκτώβριο του 2015, για τον οποίο υπέστην χυδαίες ύβρεις του πεζοδρομίου, συκοφαντίες και 3 μηνύσεις ! για συκοφαντική δυσφήμηση των Απατεώνων αυτών, είναι ότι το ΔΣ διαλύθηκε και η εγκληματική οργάνωση αυτή διαλύθηκε επιτέλους, αλλά η νόμιμη τιμωρία των τώρα αρχίζει.

Η σχέση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που ήταν ο μεγαλύτερος διαφημιστής της (όπως και του Σώρρα!), έχει ζητηθεί να εξεταστεί από τον Εισαγγελέα.




Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages