Η λύση των Κόκκινων Δανείων που πρότεινα στον Μητσοτάκη την 30-09-2017 και προτείνει ο Νομπελίστας Πισσαρίδης σήμερα

 


Την 30-09-2017 ο Γ. Αυτιάς ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή του και ζήτησε να του στείλουμε ερωτήσεις. Κι εγώ του έστειλα την παρακάτω ερώτηση, την οποία έχω επαναλάβει πολλές φορές στις ΑΔΕΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ τα προηγούμενα χρόνια !
Σήμερα στη νέα εφημρίδα "Φιλελεύθερος" την ίοδια αυτή πρόταση την προτείνει ο Νομπελίστας Οικονομίας Χριστόφορος Πισσαρίδης.

From: el.politias@cyta.gr [mailto:el.politias@cyta.gr]
Sent: Saturday, September 30, 2017 6:32 AM
To: kalimera@skai.gr
Subject: Re: ΑΠΟ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ0

ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΔημ. Αντωνίου
----- Original Message -----


From:

el.politias@cyta.grTo:
Cc:
Sent: Sat, 30 Sep 2017 06:30:34 +0300Subject:

ΑΠΟ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ0


Κε Μητσοτάκη

Τι θα λέγατε για την τιτλοποίηση των κόκκινων δανείων και



α) την πώληση με έκπτωση κατά 50% (*)από τις εμπορικές δανείστριες τράπεζες σε μια Bad Bank με μοναδικό μέτοχο το Δημόσιο κι η οποία να λειτουργεί εκτός των πλαισίων ελέγχου την ECB όπως π.χ. η αναπτυξιακή Γερμανική τράπεζα kfw κλπ (βλ. ΕΜΙR) και στην συνέχεια,
(
*) πωλούνται τα δάνεια για τα οποία οι τράπεζες δεν έχουν κάνει προβλέψεις, οι οποίες καλύπτουν τώρα μόνο το 50% των κόκκινων δανείων.
β) την πώληση ενός μεγάλου των δανείων αυτών από την Band Bank στον Ισολογισμό της ΤτΕ με ένα εικονικό μικρό επιτόκιο για απεριόριστο χρόνο (στα πρότυπα των ομολόγων ΜΕFO της Γερμανίας)(και σύμφωνα με τα αρ. 14.4 και 21.3 του Καταστατικού της ECB και του αρ. 55.23 Καταστατικού ΤτΕ) (σκεφτείτε τι έγινε με τον ELA).
Και στην συνέχεια, τόσο η Band Bank όσο και η ΤτΕ μπορεί να τα ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ !! και με τα κέρδη των να "εξοφλούν" μερικώς τον εαυτό τους! (και συνεπώς και τα χρέη των δανειοληπτών!)...και με τελικό αποτέλεσμα την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της οικονομίας! και με ακόμα απώτερο αποτέλεσμα τα δάνεια αυτά να γίνουν ένα μικρό-ασήμαντο κλάσμα του ΑΕΠ της χώρας!
Με τον τρόπο αυτό τα κόκκινα δάνεια γίνονται μοχλός ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της χώρας!

Μετά τιμής

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, 695 30 12 255

Τα παραπάνω ήρθαν να τα επιβεβαιώσουν τόσο ο Νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης, όσο και ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Λιλίκας του ΑΚΕΛ!...πριν λίγες μέρες, βλ. παρακάτω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages