ΟΙ Εισπρακτικές είναι ΝΕΚΡΕΣ πλέον. Τι πρέπει να κάνετε. Πάρτε νόμιμη εκδίκηση. Μετά τα "ξένα funds", εξαφανίσαμε και τις εισπρακτικές.



ΟΙ Εισπρακτικές είναι ΝΕΚΡΕΣ πλέον. Τι πρέπει να κάνετε.
Μετά τα ξένα funds (που εξαφανίστηκαν μαζί με τους "τρομοκράτες" του κόσμου, Νούκα και Υπέρβαση), τώρα εξαφανίσαμε και τις Εισπρακτικές, μετά από 8 χρόνια αγώνα.

Για να είναι νόμιμα τα τηλέφωνα των εισπρακτικών εταιρειών πρέπει να έχετε δώσει στις Τράπεζες ΕΓΓΡΑΦΗ συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την για την χορήγησή των στις εισπρακτικές. Η συγκατάθεσή σας αυτή μπορεί να είναι ένας όρος στο συμβόλαιό σας (που δεν τον πήρατε χαμπάρι), ή στην νέα ρύθμιση που κάνατε…γι` αυτό να προσέχετε. Στα παλαιά συμβόλαια (πριν το 2010) δεν υπάρχει τέτοιος όρος.

Επίσης, οι εισπρακτικές πρέπει να έχουν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ από τις τράπεζες για να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για να σας τηλεφωνήσουν, τις οποίες πρέπει να σας στέλνουν με fax.
Να θυμάστε πάντα ότι οι εισπρακτικές (το ορθό είναι «εταιρείες ενημέρωσης καταναλωτών) ΔΕΝ έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ (ΕΝΔΙΚΟ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ, δηλ. δεν μπορούν να σας κάνουν διαταγή πληρωμής, ούτε κατασχέσεις-πλειστηριασμούς κλπ., ούτε εξώδικο να σας στείλουν. Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα νομικά. Μόνο εκφοβίζουν τους αφελείς κι αυτούς που δεν ξέρουν. Και ενημέρωση σημαίνει-σύμφωνα με το νόμο- να σας λένε ΕΥΓΕΝΙΚΑ πόσα χρωστάτε…και τίποτα άλλο, αφού όμως πληρούν –σύμφωνα με τα όσα είπα- τις παραπάνω νόμιμες προυποθέσεις αυτές και οι τράπεζες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όταν σας τηλεφωνούν τα σκυλιά αυτά, θα τους λέτε: «Ποίο είναι το όνομα και το τηλέφωνό σας? Σας μαγνητοφωνώ για ότι πείτε. Δεν έχω δώσει εξουσιοδότηση στην τράπεζα για να επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα, εσείς δεν έχετε εξουσιοδότητα από την τράπεζα για να γνωρίζετε τα προσωπικά μου δεδομένα, ούτε για να μου τηλεφωνείτε. Γι` αυτό καταθέτω μήνυση αύριο στον εισαγγελέα και αναφορά στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την παραβίασή των από εσάς…κι άντε γαμηθείτε…».
Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι εδώ για τις αναφορές-καταγγελίες σας: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL

Τα παραπάνω τα φωνάζω από το 2010, έχω κάνει 3 μηνύσεις εναντίον των εισπρακτικών, που μπήκαν όμως στο αρχείο, διότι ΔΕΝ πήγε να καταθέσει κανείς από τους δανειολήπτες, για χάρη των οποίων έκανα τις μηνύσεις και οι οποίοι μου είχαν υποσχεθεί ότι θα πάνε μάρτυρες. Δεν πήγαν ούτε κάτι ψευτοπαλήκαρα τις Χρυσής Αυγής από τον Βόλο !

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: H Συμμορία της Υπέρβασης, μΜε μήνυσε γιατί έγραψα στο διαδίκτυο "να πάνε να γαμηθούνε οι εισπρακτικές"! (ΠΚ 184), δικάζομαι την 4-6-18.στην Χαλκίδα !!
Ίσως μου κάνουν πάλι μήνυση για το παρόν δημοσίευμα...Κλαίνε και οι Μάνες τους που γέννησαν τέτοια ΤΕΡΑΤΑ...


Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages